horizontal menu

ERGO Ελλάδας

Φροντίδα Ατυχήματος στην ERGO
Ποιόν φροντίζει :
Τον κύριο ή νόµιµο κάτοχο, καθώς και τον εκάστοτε νόµιµο οδηγό κάθε ασφαλισµένου οχήµατος στην ERGO.
Πότε φροντίζει :
Σε κάθε περίπτωση τροχαίου ή άλλου ατυχήµατος, που καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συµβόλαιο του αυτοκινήτου, (εκτός από ζηµία θραύσης κρυστάλλων), ανεξάρτητα από το εάν ευθύνεται ο ασφαλισµένος ή όχι.
Που φροντίζει :
Σε ολόκληρη την Ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά : Αίγινα, Άνδρο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κρήτη, Κύθηρα, Κω, Λέρο, Λευκάδα, Λήμνο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σίφνο, Σύρο και Χίο.
Ποια οχήµατα :
1. Επιβατικά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) µη ενοικιαζόµενα.
2. Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) και αγροτικά (Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ.), µικτό βάρους κάτω των 3,5 τόνων, ύψος έως 3 µέτρα, µεταξόνιο µέχρι 3,6 µέτρα, δε φέρνουν στον πίσω άξονά τους διπλούς τροχούς και έχουν ηλικία µικρότερη των δεκαπέντε (15) ετών.
3. Μοτοσικλέτες άνω των 250 cc και µε ηλικία µικρότερη των δεκαπέντε (15) ετών.
Πως φροντίζει :
1. Με την αποστολή συνεργάτη στον τόπο του ατυχήµατος για :
 Επιβεβαίωση και καταγραφή των αναγκαίων στοιχείων.
 Λήψη φωτογραφιών.
 Επιτόπια συµπλήρωση δήλωσης ατυχήµατος.
 Βοήθεια συµπλήρωσης του έντυπου φιλικού διακανονισµού.
2. Καλώντας την τροχαία ή ασθενοφόρο εφόσον υπάρχει τραυµατισµός.
3. ∆ίνοντας, τηλεφωνικώς, ιατρικές και νοµικές συµβουλές, σχετικές µε το ατύχηµα.
To κέντρο της Φροντίδας Ατυχήματος λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, επί 365 ημέρες το χρόνο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι,
- 801 11 99000 από σταθερό τηλέφωνο με χρέωση 1 αστική κλήση
- 210 6504022 από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό
Οι προϋποθέσεις κάλυψης, οι ακριβείς καλύψεις και οι υποχρεώσεις της εταιρίας και των ασφαλισµένων προσώπων αναφέρονται αναλυτικά στους όρους Φροντίδας Ατυχήματος της MAPFRE ASISTENCIA.
Mεταφορά οχήματος συνεπεία ατυχήματος (για τα Ε.Ι.Χ) :
Καλύπτει τη μεταφορά του ασφαλισμένου οχήματος σε συνεργείο, αν το όχημα δεν μπορεί να κινηθεί εξαιτίας ατυχήματος.
Οι προϋποθέσεις κάλυψης και οι υποχρεώσεις των ασφαλισμένων, αναφέρονται αναλυτικά στους όρους Μεταφοράς Οχήματος συνεπεία ατυχήματος της MAPFRE ASISTENCIA.

Οδική Βοήθεια


Με την Οδική Βοήθεια καλύπτεται ο κύριος ή νόμιμος κάτοχος του ασφαλισμένου οχήματος, ο εκάστοτε νόμιμος οδηγός του και όλοι οι επιβάτες κατά τη στιγμή της βλάβης ή του ατυχήματος, καθώς και ο νόμιμος εκπρόσωπος του κυρίου ή του νόμιμου κατόχου εφόσον είναι νομικό πρόσωπο.

Η Eurosos Assistance ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 1994, ως 100% ιδιοκτήτη εταιρία της MAPFRE ASISTENCIA του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού ομίλου παροχής οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας. Το πελατολόγιο της εταιρίας στην Ελλάδα, περιλαμβάνει 95 εταιρείες (ασφαλιστικές, εισαγωγείς αυτοκινήτων και τράπεζες) παρέχοντας personalized υπηρεσίες, οι οποίες αντιστοιχούν σε έναν αριθμό 1.550.000 ασφαλισμένων / δικαιούχων. Το τεχνολογικά σύγχρονο Call Center της εταιρίας, 24ωρης λειτουργίας, εξυπηρέτησε κατά το προηγούμενο έτος περισσότερα από 180.000 περιστατικά, ενώ υποστηρίχθηκαν 1.000.000 κλήσεις.
Παγκοσμίως η MAPFRE ASISTENCIA υποστηρίζει 85 εκατομμύρια συνδρομητών.
Οχήματα που καλύπτονται :
E.I.X. μη ενοικιαζόμενα και Φ.Ι.Χ. εφόσον έχουν μεικτό βάρος μέχρι και 3.500 kgr, ύψος έως και 3 μέτρα, μεταξόνιο μέχρι και 3,60 μέτρα, δε φέρουν στον πίσω άξονά τους διπλούς τροχούς και έχουν ηλικία μικρότερη των δεκαπέντε (15) ετών.
Καλύπτονται επίσης Μοτοσικλέτες άνω των 250 cc και με ηλικία μικρότερη των δεκαπέντε (15) ετών.
Που ισχύει η κάλυψη : Σε ολόκληρη την Ευρώπη (εκτός από την Αλβανία) και τις παραμεσόγειες χώρες.
Το κέντρο οδικής βοήθειας της Mapfre Asistencia λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, επί 365 ημέρες το χρόνο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα παρακάτω :
801 11 99000 από σταθερό τηλέφωνο.
210 6504022 από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό.
Για μα αναλυτική προσφορά ασφάλισης με τις καλύψεις, τα ανώτατα όρια καλύψεων, τις απαλλαγές, τις εκπτώσεις και το τελικό κόστος της επιλογής σας, απευθυνθείτε σε έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.
Οικιακή Τεχνική Βοήθεια στην ERGO
Που προσφέρεται :
Προς το παρόν στους νοµούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ηρακλείου, Λάρισας και Μαγνησίας.
Πιο κόστος καλύπτει :
• το κόστος µετακίνησης του Τεχνίτη
• το κόστος εργασίας του Τεχνίτη
• το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την επιδιόρθωση µέχρι του ορίου των 45 €
Emergency Service 
Ποιες ειδικότητες καλύπτει :
Υδραυλικός : Κάλυψη του κόστους επισκευής της ζηµίας έως του ποσού των 45 €/περίπτωση µε ανώτατο το όριο 2 κλήσεων/ έτος.
Ηλεκτρολόγος : Κάλυψη του κόστους επισκευής της ζηµίας έως του ποσού των 45 €/περίπτωση µε ανώτατο το όριο 2 κλήσεων/ έτος.
Τζάµια - Κρύσταλλα : Κάλυψη του κόστους επισκευής της ζηµίας έως του ποσού των 45 €/περίπτωση µε ανώτατο το όριο 2 κλήσεων/ έτος.
Κλειδαράς : Κάλυψη του κόστους επισκευής της ζηµίας έως του ποσού των 45 €/περίπτωση µε ανώτατο το όριο 2 κλήσεων/ έτος.
Απεγκλωβισµός ατόµου : Κάλυψη του κόστους επισκευής των ζηµιών που ενδέχεται να προκληθούν για την διάσωση ή απεγκλωβισµό ατόµου που έχει εγκλωβιστεί στο εσωτερικό της ασφαλιζόµενης κατοικίας µε ανώτατο όριο 530€/περίπτωση.
Υπηρεσία Φύλαξης (security) : Κάλυψη του κόστους φύλαξης της ασφαλισµένη κατοικίας που έχει υποστεί ζηµίες λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, πλημύρας, κλοπής µε ανώτατο όριο τις 72 ώρες υπηρεσίας. Η υπηρεσία αυτή µπορεί να χρησιµοποιηθεί µέχρι 2 φορές το χρόνο κατά ανώτατο όριο.
Προσωρινή αντικατάσταση ΤV -Video : Καλύπτεται η προσωρινή αντικατάσταση των συσκευών αυτών που θα καταστραφούν λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, πλημύρας, κλοπής ή απόπειρα κλοπής, για διάστηµα µέχρι δεκαπέντε ηµερών από την ηµέρα παράδοσης αυτών στην κατοικία του ασφαλισµένου. Η υπηρεσία αυτή µπορεί να χρησιµοποιηθεί µέχρι 2 φορές τον χρόνο κατά ανώτατο όριο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Ο ασφαλισµένος µπορεί να χρησιµοποιεί τις προαναφερόµενες υπηρεσίες συνολικά µέχρι 5 φορές το χρόνο.
Connection service
Για ανακαινίσεις, κατασκευές κ.λπ. ο ασφαλισµένος µπορεί να καλέσει το κέντρο βοήθειας της MAPFRE ASISTENCIA για παροχή πληροφοριών ή για την αποστολή των αναγκαίων συνεργείων που θα εκτελέσουν την εργασία.
H υπηρεσία αυτή αφορά τις εξής εργασίες:
- Υδραυλικά
- Ηλεκτρολογικά
- Κλειδαριές
- Κρύσταλλα
- Οικοδοµικές εργασίες
- Ελαιοχρωµατισµούς
- Ξυλουργικές εργασίες
- Εγκατάσταση κεραιών τηλεόρασης
- Θέρµανση και ψύξη
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΑΡΥΝΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.